Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/babyki1q/public_html/utils/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 443

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/babyki1q/public_html/index.php on line 41
Babykiekjes - Onbetwist de baby en kinderfoto specialist

Hieperdepiep Hoera!
Babykiekjes biedt naast de pasgeborenen fotografie dé unieke kans om op dezelfde manier de allereerste verjaardag vast te leggen! 

Dezelfde fotograaf, dezelfde stijl en resultaat zodat er een mooi foto overzicht ontstaat van je kind zijn geboortejaar, het eerste jaar en misschien wel een hele serie van jaren achter elkaar! Kortom Hieperdepiep Hoera!
 
Wil je een kaartje versturen naar genodigden met een foto? 
Ook dit kunnen wij realiseren, we hebben de geboorte foto van jouw kind in ons archief en zo niet dan is dit nog geen probleem. 
 
Wij komen op de verjaardag langs of maken een zelfde Foto Shoot als een jaar geleden. 
 
Wij hanteren voor de Hieperdepiep Foto Shoot een maximaal tijdsbestek van 2 uur. Indien wij buiten deze uren aanwezig dienen te zijn dan brengen wij dit per extra uur in rekening.
 
Nadat de Foto Shoot is geweest dan log je in op de website en kun je de foto's, canvas, album, poster of kaarten bestellen. 
 
Wanneer je een eerste bestelling plaatst dan kan dit alleen in combinatie met de Babykiekjes Foto Shoot. Hiervoor dien je wel ingelogd te zijn in jouw account.
 
fotograaf op je verjaardag!_ Hieperderpiep!_Hieperdepiep_Fotograaf verjaardag