Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/babyki1q/public_html/utils/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 443

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/babyki1q/public_html/index.php on line 41
Babykiekjes - Onbetwist de baby en kinderfoto specialist

Bestellen
Al het foto materiaal is alleen te bestellen wanneer je ingelogd bent in jouw account.

Wij maken gebruik van een beveiligde verbinding, hierdoor zullen jou foto's niet openbaar op de site te zien zijn. Wij zijn van mening dat de foto’s strikt en alleen voor jou bedoeld zijn. 
[Als jij vind dat jou foto wel op de site mag staan dan kun je ons dit melden en dan plaatsen wij deze op de site. Dit is natuurlijk ook gewoon leuk om te laten zien aan anderen!]
 
Wanneer je ingelogd bent in jouw account en je hebt een keus gemaakt uit de foto's dan kun je gelijk aan de slag om te bepalen welke foto's, canvas, album, poster, geboortekaarten of kaarten je wilt hebben.
 
Vanuit jouw account heb je ook de mogelijkheid om via een beveiligde link de Mijn Account pagina door te sturen zonder dat jouw wachtwoorden meegestuurd worden. Let hierbij wel op naar wie je deze link doorstuurd, het zijn per slot van rekening wel jou foto's met jou kind!
Via deze link zijn ook de foto's te bestellen, ook voor deze mogelijkheid kunnen er geen naam -en-of wachtwoorden gewijzigd worden.
 
Jij hebt wel inzicht in de eventuele bestelde foto's, het kan natuurlijk ook zo zijn dat de Opa's & Oma's wel een pakket kado willen doen!
Babykiekjes fotosessie van baby -en kinderen op locatieBabykiekjes familieportret - familiekiekjes thuisBabykiekjes verjaardagskaarten - geboortekaarten - Hieperdepiep Hoera!